Space Clearing konsultationer

Space Clearing konsultation

Hvad er Space Clearing?

Space Clearing omfatter afbalancering af den usynlige energi på et sted, udrensning af gammel, tung energi og forankring af nye, positive programmer på stedet.

Begrebet Space Clearing bruges generelt om det at arbejde med forvandling og fornyelse af energien i en bolig eller på en arbejdsplads.

I Danmark forveksles ordet Space Clearing ofte med det at rydde op. Oprydning er et vigtigt skridt i fornyelse af energien, stemningen, følelsen på et sted, og oprydning i sig selv kan være super forvandlende og opløftende.

En clearings proces som sletter gamle programmer og mønstre

Space Clearing er en dybere proces, hvor energien renses helt bevidst og målrettet.

Energi clearing svarer til at slette gamle programmer på en computer og derefter installere et nyt, opdateret system, som kan give det ønskede resultat.

Gamle programmer kan være tanke- og følelsesmønstre, som er blevet gentaget i boligen, enten af nuværende eller tidligere beboere. Det man ønsker at slette kan være mønstre og energi som handler om ufred, utryghed, fysisk eller psykisk vold, fattigdomsbevidsthed, mangelbevidsthed, frygt, fysisk sygdom, manipulation, ensomhed og så videre.

Hvis et sted er præget af sådan et gammelt energimønster kan det være svært for beboerne at komme videre, selv om man egentlig ønsker det og arbejder hen imod noget nyt. Det er som om mønstret sidder fast i væggene og i jorden (og det gør de rent faktisk også).

Space Clearing nulstiller energien

Boligen eller arbejdspladsen, eller hvilket som helt sted vi arbejder med, får en ny start, en frisk energi, et positivt  blueprint. Og det kan mærkes, helt konkret.

Efter en clearing vil stedet føles lettere, lysere og mere åbent. Farverne bliver klare, luften føles frisk, alting lyser med en ny energi. Livet vil have langt lettere ved at flyde i den retning, som man ønsker sig og tendensen til at sidde fast i gamle mønstre bliver langt mindre.

Dit hjem kan blive et skønt, opladende fristed ♥

Hvornår bruges Space Clearing?

Generelt kan du vælge Space Clearing når som helst og hvor som helst, da der altid vil være energi, som kan forløses og forvandles.

Du kan selv cleare dit hjem løbende, for eksempel efter den ugentlige rengøring eller om morgenen før du starter din dag. Du kan for eksempel bruge en Space Clearing spray, en klokke, en syngeskål eller et mantra.

Professionel Space Clearing kan anbefales når der er brug for en “hovedrengøring”  og når nye ting sker i livet, for eksempel:

  • Før starten på et byggeprojekt. Her cleares selve matriklen, så der skabes fred og harmoni i forhold til områdets energier og tidligere brug af stedet.
  • Før du flytter ind i en ny bolig. Du har sikkert ikke lyst til at starte livet det nye sted i de tidligere beboeres energi. Boligen renses og der sættes en personlig intention for jeres nye liv i denne bolig.
  • Efter ulykker, sygdom, skænderier, skilsmisser og andre dramatiske begivenheder. Negative og tunge følelser som vrede, sorg og smerte sætter sig i boligen og vil påvirke beboerne negativt. En Space Clearing fjerner den tunge energi og sætter en ny retning, så det bliver lettere at trække vejret, komme videre og genfinde glæden ved livet. 
  • Når nye familiemedlemmer melder deres ankomst – ved fødsler eller adoption. Energien i hjemmet cleares med intention om en kærlig, fredfyldt og tryg start for det nye liv.
  • Når som helt du og din familie har brug for et løft. Space Clearing kan for eksempel bruges som en dybere forårsrengøring, ved solhverv, ved fødselsdage – eller bare når I føler, at der er brug for det.

Læs også indlægget Space Clearing gav mig liljerne igen

Space Clearing konsultation

Den proces, jeg arbejder med, er en rituel meditation, som er inspireret af den shamanistiske visdom om forbindelsen mellem mennesker og naturens kraft.

Clearings rejsen varer cirka 1 time, hvor jeg  fjerner tunge, mørke energier i både inde i boligen og på hele matriklen eller boligblokken. Energier som påvirker jer negativt kan være aftryk fra gamle traumer og energi fra tidligere beboere. Det kan også være andre ubalancer på matriklen og i området omkring stedet, som driller og skaber ufred og tyngde eller som blokerer for fremskridt.

Processen forsyner hele stedet med god energi, lys og kærlighed i samarbejde med naturens energier. 

Fysisk besøg eller på afstand

Space Clearing kan enten foregå ved et fysisk besøg hos dig eller på afstand.

Før selve clearingen hos jer tager vi et indledende møde på telefon, hvor du fortæller lidt om, hvilke udfordringer du/I står i og hvad der er din motivation for at få clearet stedet.

Vi aftaler samtidig et tidspunkt for energi clearingen.

Inden clearingen har jeg brug for en fysisk adresse og en håndfuld fotos af stedet, som kan sendes på mail.

Space Clearing af boligen – ny energi i alle kroge ♥

“Da vi trådte ind i vores hjem efter at Joyann havde renset det, var der VIRKELIG renset.
Luft og rum og energi vibrerede på en helt anden befriet og let måde. Vores hjem var ikke tungt før, så jeg var lidt i tvivl om jeg ville kunne mærke det store, men til dels var jeg med i hele rensningen som jeg nærmest blev suget ind i (dog på afstand, da vi ikke var hjemme) og det har virkelig gjort en positiv forskel i hjemmet.
Det føles som om at der er blevet luftet ud i alle kroge med en blanding af frisk havluft, duften af dyb fyrreskov og den mest forfriskende iltholdige bjergluft man kan forestille sig.
Vi har fået nogle gode råd til, hvordan vi kan understøtte denne “iltning” af vores hjem, så vi kan vedblive at leve i den dejlige, rene atmosfære vi har lige nu. Tusind tak!”
Liv

København V

Space Clearing konsultation på afstand

Space Clearing på afstand

Ved clearing på afstand behøver du ikke være hjemme, men flere oplever at de kan mærke, at der sker noget imens jeg udfører deres space clearing meditation og ritual – så måske du gerne vil være der ?

Space Clearing virker lige så godt på afstand som ved fysisk besøg. Energien rejser uhindret over afstand, og jeg har mange års erfaring i at tune ind på energien på steder.

Faktisk vil jeg anbefale, at du vælger Space Clearing på afstand, da jeg oftest får klarere kontakt og mere uforstyrrede informationer på den måde ?

Space Clearing konsultation hjemme hos dig

Space Clearing med fysisk besøg

Ved fysisk besøg skal du være hjemme, men du er ikke med i selve clearingen.

Du viser mig rundt, og du fortæller lidt om, hvad du helt konkert oplever i forhold til energien i boligen.

Jeg vil udvælge et roligt og uforstyrret rum i huset, hvor jeg går ind i den rituelle meditations proces.

 

 

 

Dine forberedelser

Det er godt – men ikke nødvendigt –  hvis du forinden har gjort godt rent og ryddet op, så energien på stedet er renset for almindeligt støv og rod.

NB: Dit hjem behøver ikke være skinnende rent, og det gør ikke noget, at nogle af rummene er “i proces” og mangler maling, indretning eller oprydning. Faktisk ser jeg ofte, at clearingen løsner fastlåst energi, så man pludselig føler sig inspireret til at få taget fat på projekter, som har ventet.

Space Clearing processen

Inden clearingen vælger jeg de redskaber,  som bedst kan støtte lige netop denne clearing.

Jeg arbejder med bygningen/boligen og hele matriklen og området. Processen fjerner gamle programmer på stedet og gennem kontakt til natur-energien (stedets SPIRIT) sættes en dyb afbalancering i gang. Jeg beder om at få fjernet ikke-støttende energi fra gamle hændelser på stedet, clearer jord-energi og åbner en ny kanal for healende energi fra himmel og jord, som nu og fremover vil rense og afbalancere hele matriklen.

Boligen renses og “pudses” rent energimæssigt med hjælp fra de udvalgte redskaber. Til sidst forsegles processen, så de nye, positive programmer forbliver efter clearingen.

Efter Space Clearing

Efter Clearing processen får I en oversigt over det,  jeg oplevede under clearingen. Dette kan være indsigter om årsagen til problemerne og tips til, hvordan I kan optimere energien på stedet.

I får også en personlig Space Clearing spray med de æteriske olier, som var med i clearingen. Denne sendes med posten, hvis jeg arbejder på afstand.

Priser

Private hjem på afstand: 1.950 kr.

Private hjem med besøg: 2.750 kr.

Kørsel ud over 30 minutter fra min adresse afregnes med 300 kr/time.

For virksomhed  aftales prisen individuelt.

Kontakt mig på tlf. 41432001, send gerne SMS hvis jeg ikke lige svarer.
Email til joyann@shiningpeople.dk

Space Clearing renser den usynlige energi