Spirituelle smykker og mala meditationskæder

Made in Denmark by Joyann Nielsen

 

Om Joyann´s  smykker

Håndlavede yogasmykker, boheme smykker og mala meditationskæder

Min intention er at skabe smykker som – ud over at  tilføje skønhed til din hverdag – vil hjælpe og støtte dig i din spirituelle proces og daglige praksis.

En af mine store passioner er at arbejde med krystaller og halvædelsten, og jeg har skabt smykker siden jeg var barn.

Jeg nyder de stille, meditative timer med krystalperler, tråd og metaller, hvor jeg sammensætter mala-kæder, armbånd og andre energifyldte og healende smykker.

Krystaller og halvædelsten er magiske og smukke, og de indgår som hovedelement i alle smykker og malas. Alt er håndlavet med kærlig opmærksomhed og hvert smykke er indkodet med spirituel intention. Min kreative proces er altid fyldt med mantra magi – og hvert smykke er opladet med unik mantra energi, som matcher stenene, dagen, årstiden og Moder Jord´s cyklus.

Når du bærer smykker med krystaller og sten omgiver du dig med den healende energi fra Moder Jord. Stenene løfter din energi og støtter  din personlige udvikling.

Hvad er en mala?

En mala er en traditionel meditations-kæde. Den består af 108 perler + en guru-perle og en kvast, et vedhæng eller en anden smuk afslutning. Du kan bruge din mala-kæde som smykke og bære den om halsen eller om håndleddet, og du kan bruge den under yoga og meditation som fokuspunkt og energi-support. Se også indlægget på min blog “Hvad er en mala meditationskæde”

Intention, lys og kærlighed

Spirituelle smykker har en særlig energi og et specielt formål, ud over det visuelle. Joyann´s smykker støtter dine personlige intentioner og hjælper dig med din spirituelle praksis og fokus.

Alle smykker er lavet på mit smykkeværksted og bliver ladet med intention, lys og kærlighed. Smykkerne bliver rensede og clearede, før de bliver sendt hjem til dig.

Jeg skaber spirituelle smykker ud fra intuitiv inspiration. Processen næres af min dybe fascination af de smukke og magiske sten og krystaller fra Moder Jord.

Jeg byder dig velkommen i mit smykkeunivers. Kig dig omkring, der er både armbånd og mala halskæder i forskellige størrelser, gør-det-selv mala kits og en kategori med perler, snor og andre materialer til DIY mala kæder.

med lys og kærlighed
Joyann Nielsen

Joyann med spirituelle smykker og malas

Sådan vælger du dit spirituelle smykke

Vælg efter din intention
Du kan vælge ud fra de sten, som er brugt i smykket. Tjek beskrivelsen ved de armbånd og halskæde, du føler dig tiltrukket af og vælg et smykke, som understøtter den intention og det mål, du har i din proces.

Lad hjertet lede dig
Du kan ganske enkelt vælge med hjertet ved at mærke efter, om et smykke kalder på dig. Måske kan du ikke kan lade være med at se på lige netop dette smykke, eller du tænker på det efter du er holdt op med at kigge i shoppen. Nogen mærker det fysisk, andre ser det for sig, eller hører det kalde på dig.

Få et helt personligt smykke eller en særlig mala

Har du særlige ønsker? Jeg vil elske at lave et unikt smykke , specielt til dig.

Solgte malas – til inspiration

Unika mala på bestilling

Sådan indvier du dit spirituelle smykke

Når du modtager dit smykke er det allerede renset og indkodet med den overordnede intention, som stenene understøtter.

Du aktiverer og indvier dit personlige smykke, så det begynder at arbejde lige præcis for dig, med et enkelt ritual:

Find et roligt sted, hvis du har et alter i dit hjem vil det være et godt sted. Du kan også tage smykket med ud i naturen, hvis det er der, du finder din indre ro og centrering.

Sæt dig med smykket i hænderne, som du holder foran hjertet. Visualiser eller mærk den intention, du har med dit smykke. Hvad ønsker du hjælp til? Hvordan ser du dit liv være, når du har nået dit mål, når din intention er manifesteret?

Sid nogle minutter med smykket imens du ser/mærker klart, gyldent eller hvidt lys strømme ned og ind i stenene i dit smykke.

Stenene og krystallerne i de spirituelle smykker lytter til din intention og optager energien. Det er klar til, at du kan bruge det som dit helt personlige healings smykke.

Det vil være fint, hvis du bærer dit nye smykke i dagligt i 1-2 uger, så det har tid til at forbinde sig med din energi og sætte healingen i gang på et dybt plan.

Kategorier

Mala meditationskæder

Mala armbånd

Chakra smykker

Spirituelle Armbånd

Spirituelle armbånd

Mala armbånd

Mala armbånd

Spirituelle armbånd til mænd

Armbånd til mænd

Sæt med mala kæde og armbånd i friske, grønne farver

Sæt med mala og armbånd