Chakra Flow Yoga

ChakraFlow yoga

Syv enkle yogaserier til krop og energi

Kontakt din indre energi og skab balance i kroppen

Velkommen til ChakraFlow Yoga, en dybdegående rejse, hvor du skaber balance i din lysende regnbuekrop – de syv primære chakraer.

På dette online kursus vil du udforske og genoprette harmonien mellem krop, sind og sjæl.

For hvert chakra får du en unik yogaserie designet til at skabe balance og aktivere energien, så du kan målrettet sætte fokus på det område i din krop, energi og overbevisninger, som er “oppe” i dit liv.

Uanset om du ønsker at skabe bedre jordforbindelse, øge livsglæde og flow, styrke din handlekraft, finde kærligheden, forbedre din kommunikation, øge din mentale klarhed eller åbne din spirituelle forbindelse, har ChakraFlow det perfekte yogasæt til dig.

Halschakra yoga video
Hjertechakra yoga video
Rodchakra yoga video

Yoga med nærvær – for krop og energi

Gennem Joyann´s rolige og nærværende guidning vil du løse op for blokeringer, finde indre ro og forbindelse, samt opnå en dybere forståelse af dig selv og din krop.

Yogaserierne er designet, så alle kan være med, og tempoet er stille og roligt, med fokus på nærvær og omsorg i processen, Joyann giver forslag til hvordan du kan justere de lidt mere udfordrende øvelser, så det passer til din krop.

ChakraFlow yoga er en holistisk tilgang, der arbejder på både krop og energi. Du får omhyggeligt sammensatte øvelser, der ikke kun styrker det relevante chakraområde i kroppen, men også åbner og justerer energiflowet i chakraet.

Tag imod invitationen til at lade din indre energi strømme frit. Oplev hvordan ChakraFlow Yoga bringer mere harmoni, styrke og glæde til dit liv. ChakraFlow Yoga er skabt for at du kan opdage, udforske og omfavne dit fulde potentiale.

Gør dig klar til at føle dig forbundet med hele din krop, tænde dit indre lys og transformere din hverdag med ChakraFlow yogaserierne.

Få alle 7 chakraFlow yogaserier for 495 kr. 

Joyann deler ChakraFlow yoga

Kom i gang med ChakraFlow yoga med det samme

Du kan komme i gang med afbalancerende og energiåbnende CHAKRA YOGA med det samme. Yogaserierne er sammensat, så ALLE kan være med – ingen forudsætninger er nødvendige, og jeg guider dig stille og roligt igennem hver øvelse.

Yoga som åbner og afbalancerer dine chakraer

Jeg guider jeg dig igennem den 30-35 minutters yogaserie, der åbner den specifikke chakraenergi og styrker din krop med fokus på det relevante chakraområde:

 

  • Rod chakra: Føl tillid til livet, skab en sund økonomi og oplev tryghed i den fysiske verden.
  • Hara chakra: Mærk livsglæde, styrk sensualiteten og opnå fleksibilitet.
  • Solar plexus chakra: Øg personlig vilje, styrk identiteten og skab indre balance.
  • Hjerte chakra: Fyld hjertet med kærlighed, medfølelse og tilgivelse.
  • Hals chakra: Forbedr kommunikationen, udfold selvudtrykket og lær at modtage.
  • Pande chakra: Øg din intuition, opnå klarhed og kultiver et positivt sind.
  • Krone chakra: Opnå bevidsthed om altings sammenhæng og åben din spirituelle forbindelse.

Pris for ChakraFlow yoga til hvert chakra
– i alt 7 yogaserier

495 kr

Solarplexus chakra yoga
Kronechakra yoga video
Pandechakra yoga video

Sådan foregår det i praksis

Materialet indeholder 7 overskuelige 35-40 minutters Chakra Yoga videoer.

Du kan vælge at starte med et enkelt chakra. Vælg det livsområde, som udfordrer dig eller som du ønsker at styrke i hverdagen.

Første del af hver video er blid opvarmning, så hele kroppen er klar til at fokusere indsatsen på det valgte chakra.

Hvis du har mindre tid til rådighed, kan vælge at springe opvarmningen over og fokusere på chakraøvelserne, som varer 20-25 minutter, afsluttet med afspænding.

Ved tilmelding får du straks adgang til materialet. Du får også et login til kursussiden, så du altid kan vende tilbage til ChakraFlow videoerne.

Hvert yogasæt ligger som både video og PDF. 

Du får evig adgang, inklusive fremtidige opdateringer og tilføjelser til de aktuelle chakra yoga videoer, alt sammen inde i ChakraFlow Yoga kurset.

Træd ind på en forvandlende rejse mod balance og dybere selvforståelse.

Pris for ChakraFlow yoga til hvert chakra
– i alt 7 yogaserier

495 kr

Har du spørgsmål?

Skriv en email til joyann(at)shiningpeople.dk eller send en sms til 41432001, så vender jeg tilbage til dig så snart jeg kan.

kærligst fra Joyann

Din kurv