fbpx

Space Clearing spray til rum rens

Vores Space Clearing spray er fremstillet nænsomt og med kærlighed og nærvær af Joyann Nielsen. Disse flasker indeholder magi, som vil forvandle energien i dit rum, så du bliver opløftet og får mere energi.

Du kan vælge imellem fem forskellige Space Clearing blandinger, og hver slags kan du få i 50ml eller 100 ml glasflaske. Den mindste er for eksempel fin til flyrejser, da du må have den med i håndbagagen.

Sådan bruger du Space Clearing flaskerne

Space Clearing spray indeholder rene æteriske olier fra udvalgte blomster og planter. Æteriske olier er super gode til at lette emotionelle energier, så magien er oplagt at bruge efter skænderier, sygdom, ufred, sorg eller utrygge situationer.

Du kender sikkert følelsen af at energien føles tung og stillestående, og nogle gange hjælper det ikke helt at lufte ud. Du kan med stor fordel bruge en Space Clearing spray til at lette en tung stemning – kombineret med frisk luft i rummet. Både den friske luft og de æteriske olier øger antallet af negative ioner i luften (det er dem, som gør os lette, glade og positive).

Dyrker du yoga eller mediterer kan du bruge din Space Clearing spray før du går i gang, eller imellem forskellige dele af din praksis. Jeg bruger for eksempel en spray efter min yogapraksis, inden dagens meditation.

Du kan også rense dit eget energifelt med Space Clearing spray. Bare husk at lukke øjnene eller spraye væk fra ansigtet for at undgå at få olierne i øjnene.

Arbejder du som mig ofte ved en computer? Elektriske apparater skaber masser af de uhensigtsmæssige positive ioner i luften, og det kan gøre os trætte og tunge. Prøv at bruge en spray et par gange i løbet af dagen, det kan lette energien rigtig meget.

Flaskerne med Space Clearing spray er virkelig nyttige på rejser, så du kan lette energien i hotelværelset og i din B&B, og du kan diskret spraye i tog, bus, taxi og fly.

Det gør Space Clearing spray

Shining People Space Clearing spray skifter som nævnt positive ioner til negative. Hurra, det er i sig selv magisk.

Når du sprayer i dine rum og i din aura spreder du lys, krystalenergi og engle-magisk kærlighed.

Flaskerne indeholder også krystaller og krystal-energi, som du dermed får ud i rummet. De indeholder ganske enkelt lys på flaske ♥

Joyful Living Space Clearing spray løfter din energi og spreder en dejlig stemning.

5 forskellige olieblandinger

Jeg har sammensat 5 forskellige blandinger til forskellige formål og med forskellig duft og krystalenergi.

Purification Space Clearing spray letter og transformerer gammel, tung energi.

Purification Space Clearing Spray - Magic in a Bottle

Harmony Space Clearing spray spreder en harmonisk stemning ved at åbne op for engle-energi og lys.

Harmony Space Clearing Spray - Magic in a Bottle

Happiness Space Clearing spray er skabt til at sprede lethed, glæde og overskud.

Happiness Space Clearing Spray

Serenity Space Clearing spray letter og transformerer stress, forvirring og kaotiske energier.

Serenity Space Clearing Spray - Magic in a Bottle

Kindness Space Clearing spray spreder kærlighed, venlighed og medfølelse.

Kindness Space Clearing Spray

Køb din favorit Space Clearing spray i shoppen.

Bestil Space Clearing spray her. 

Den lille med 50ml er særligt god på flyrejser, da du må tage den med i håndbagagen. 

Hvis du er nysgerrig på, om det er noget for dig at få foretaget en Space Clearing i dit hjem eller på din arbejdsplads kan du læse mere om Space Clearing her.