Gratis levering i Danmark ved køb over 650 kr

SHINING PEOPLE logo

Klik på en kategori for at se alle produkter til god energi i din hverdag ♥

Fuldmåne gongbad hos Joyful Living

Vi holder fuldmåne gong aftener hver måned. Her vil du vil blive guidet ind i dyb afspænding og derefter modtage healing gennem gongens magiske lyd.

Efterår 2020 FULDMÅNE GONGBAD

De sidste to gongbad datoer i 2020 er: 


Søndag d. 29. november
Tirsdag d. 29. december
 

Tid: 19.30-21.00

Adresse: SHINING PEOPLE, Nørregade 10, Halling, 8543 Hornslet.

Fordybelse og healing

Et gongbad er en dybt afspændende rejse til de healende vibrationer, som opstår, når jeg spiller på gong´en.

Ved fuldmåne er energien høj, og følelserne er ofte mere intense. Hvis du har sat en intention og retning ved nymåne, er fuldmånetiden der, hvor du mærker efter og korrigerer kursen.

Gongens healende vibrationer vil tage dig med på en rejse ind i dig selv, hvor du kan få dybere kontakt, og din krop og dit sind vil slippe det, som ikke længere støtter dig.

Et gongbad er en dejligt healende og opladende aften. Det eneste du skal gøre er at dukke op – gerne i god tid – så du kan finde dig en plads på yogamåtten.

Giv slip og modtag

Her skal du bare give slip og lade dig guide ind i dyb afspænding, hvorefter gongen vil tage over. Jeg spiller efter energien på denne særlige fuldmåne og i gruppen, så I får den bedste healing.

Efter gongbadet guides du blidt tilbage til rummet, hvorefter vi tager en stund, hvor du integrerer energien på en enkel og kreativ måde.

Tilmelding

Tilmeld dig ved at sende 100 kr på mobilepay til 41432001. 

Eller send sms med tilmelding og betal, når du kommer. 

“I dag var igen en smuk morgen, specielt efter et helt magisk og vidunderligt gongbad igår aftes, hos Joyann Nielsen – Shiningpeople.dk

Mine chakras, og hele mit energisystem blev på fineste vis justeret, og jeg oplevede en opløsning og opfyldelse af LYS – i hele min krop.”

Anonym

Gong bad hos SHINING PEOPLE i Hornslet