Sound Bath hos Shining People

Sound Bath

En aften med musisk oplevelse for alle dine celler

Gong, krystalsyngeskåle, mantra og tonesang.

Lad lydens transformerende vibrationer tage dig med på en meditativ rejse, som frigiver blokeringer og stress, stilner sindet op vækker dit hjerte og din sjæl.

Sound Bath hos SHINING PEOPLE inviterer dig til fordybelse i lydens terapeutiske effekt, som på en let, men dyb måde forbinder dig med kernen i dit væsen.

Imens du slapper af i trygge og favnende omgivelser, vil du opleve, hvordan du stille og roligt føler dig mere klar, rolig og i balance.

En aften med ren lydforkælelse for alle dine celler.

Al lyd, som har en kærlig hensigt, er helbredende lyd.

Tilmeld dig nyhedsbrevet for at få besked om nye datoer. 

Adresse: SHINING PEOPLE, Nørregade 10, Halling, 8543 Hornslet.

“Torben er sådan en fantastisk formidler af sang og lyd med kontakt til sjælen, livet og altet
Ida

Healing med krystalsyngeskåle

Om lydhealing

Lydhealing handler om resonans, vibration og intention. Alt i universet, inklusive din krop, er i en tilstand af vibration. Du opfatter ikke bare lyd med ørerne – du mærker den fysisk, følelsesmæssigt og sjæleligt.

Vibration berører hver eneste celle i din krop gennem resonans, på samme måde, som lydbølger sætter bevægelser i gang i vand.

Positive lydvibrationer styrker det parasympatiske nervesystem, tuner kirtelsystemet og nedsætter hjernens bølgefrekvens. Alt sammen noget, som skaber grobund for afslapning og heling.

Det eneste du skal gøre, er at give slip, slappe af og opleve lydenes healende vibrationer.

“I dag var igen en smuk morgen, specielt efter et helt magisk og vidunderligt lydoplevelse igår aftes, hos  Shining People.

Hele mit energisystem blev på fineste vis justeret, og jeg oplevede en opløsning og opfyldelse af LYS i hele min krop.”

Til et SOUND BATH event vil du opleve forskellige instrumenter, vævet sammen til en intuitiv og unik helhedsoplevelse.

Krystalsyngeskåle

Krystalsyngeskåle er lavet af ren kvarts og sand, som er varmet op til meget høj temperatur og derefter formet til skåle i helt bestemte størrelser, så de vibrerer med tonerne C-D-E-F-G-A-H.

Hver af disse toner svarer til vibrationen i et af de 7 chakras i vores spirituelle anatomi.

De rene, krystalklare tone-vibrationer hjælper med at genoprette balancen i dine chakras, så krop, tanker og følelser finder ind i sin naturlige, positive tilstand.

Gong

Gongens unikke vibrationer har på samme måde en helbredende effekt på sind, krop og ånd.

Lyden af den store gong er både afslappende og lidt uvant for de fleste. Gongens vibration går udenom det rationelle sind og give os plads til at koble fra hverdagens bekymringer.

Effekten af sådan et frit og kreativ rum kan være dybt regenererende for krop og sind.

Toning

Toning er unik, intuitiv, transformerende og opløftende tonesang, som væver sig ind imellem lyden fra syngeskåle og andre instrumenter.

Mantra

Mantras er som små, magiske kodeord som løfter din energi og åbner for kontakten til dit indre lys. Mantras stilner tankerne, ændre følelserne og åbner for intuitionen.