Personligt designet mala meditationskæde 

Joyann Nielsen

Din unikke mala kæde: Skabt til dig

Velkommen til en unik mala proces, skræddersyet specielt til dig.

En personligt designede mala meditationskæde er en manifestation af din egen sjæl og intentioner.

Design processen er et samarbejde, og vi justerer og tilpasser, indtil du føler, at din mala er i perfekt harmoni med dig.

♥ 🙏 ♥ Joyann

Personlig malakæde med månesten og vedhæng

Din egen energi i stenene

Jeg sammensætter din mala ud fra min intuitive fornemmelse af dig, så farverne og energien i de udvalgte sten og krystaller kan støtte dig i at forblive fokuseret på dine positive mål i dagligdagen.

Krystalkæden bliver din daglige støtte på din spirituelle rejse og hjælper dig med at forstærke lyset i dit indre og finde glæde i dit hjerte.

Moder Jords gaver

Med stor ydmyghed præsenterer jeg mine unikke mala meditationskæder, som er skabt med kærlighed fra Moder Jords smukke sten og krystaller.

Med deres skønhed og vibration hjælper de med at sprede glæde og skønhed i verden, samtidig med at de bringer dit unikke lys frem i lyset.

Jeg ser frem til at skabe DIN UNIKKE MALA KÆDE, som er et udtryk for dig selv og din rejse mod selvopdagelse og personlig vækst.

Personligt designet mala kæde med variscit og larimar
Unika mala til Hanne

Din personlige mala meditationskæde

En mala-kæde kan sammensættes på uendeligt mange måder. Den kan indeholde en enkelt krystal eller halvædelsten, måske med nogle få accentperler.

Du kan også få en mala med en blanding af flere sten, der arbejder sammen i harmoni for at støtte din personlige transformation.

Der er ingen faste regler for, hvordan sten og krystaller skal sammensættes i en mala-kæde.

Husk, du kan ikke vælge “forkert.” Alle krystaller og halvædelsten kan programmeres til at hjælpe med enhver proces og intention. De er alle fyldt med lys og vil harmonisere din energi.

Dit unikke touch

For at sikre, at din mala støtter dig bedst muligt, har du mulighed for at oplade den med dine personlige spirituelle intentioner.

Når du modtager din mala kæde, vil du få en vejledning om, hvordan du renser og oplader den for at forstærke dens energi og magi.

Joyann har lavet den skønneste og smukkeste mala til mig.

Hun var lynhurtig til at forstå hvad der var vigtigt til at understøtte mig og hun kom selv med kyndige forslag til at optimere min mala.

Joyann arbejdede både professionelt og effektiv men samtidig dybt og nærværende, og jeg er så lykkelig for min nye, smukke mala som emmer af positive vibrationer. Kan til enhver tid anbefale at man får lavet sin mala hos hende.

Liv

Designprocessen

Processen starter så snart du har bestilt og betalt din malakæde (se nedenfor). 

Vi starter med en telefonsamtale eller e-mail-udveksling, hvor du deler dine ønsker, intentioner og din nuværende spirituelle rejse med mig.

Fortæl også gerne, hvis du har specielle ønsker angående sten, farver eller andre detaljer.

Herefter går jeg ind i en proces, hvor jeg lytter ind i energien og modtager intuitiv vejledning, som vil forme designet af din mala.

Jeg sender dig forslag til designet, og dit feedback er altafgørende. Hele processen er et samarbejde, og vi justerer og tilpasser, indtil du føler, at din mala er i perfekt harmoni med dig. Når designet er godkendt, færdiggør jeg din mala med kærlighed og omhu.

Pris på personligt mala design

Den helt unikke mala meditationskæde, skabt til dig og din rejse, koster 1150 kr.

Det er en investering i din personlige vækst og velvære.

Du modtager din mala i en lækker pose, som du kan opbevare den i. Prisen er inklusive forsendelse og materialer.

Bestil for din personlige malakæde her.

Når din ordre er modtaget, kontakter Joyann dig for at aftale nærmere.

Du er velkommen til at skrive lidt om dine ønsker i kontaktformularen. 

Skriv lidt om dine mala ønsker til Joyann her

13 + 5 =

Personlig mala til Amanda
Personlig mala kæde