Deep Inner Tones of the Soul

Chakra Healing musik med Torben Nielsen

Unik healende musik med overtoner, dybe undertoner og keyboard

”Deep Inner Tones of the Soul” er skabt til meditation og fordybelse, meditation, healing og afslapning.

Torben synger med et væld af over- og undertoner, diskret akkompagneret på keyboard.

5 musiknumre, pris 87,50 kr

Deep Inner Tones of the Soul cover

Hør uddrag: Root Chakra

med Torben Nielsen | Deep Inner Tones

Jeg holder meget af at lytte til de smukke, healende og afbalancerende toner på Deep Inner Tones of the Soul til min morgen-yoga.

Musikken sætter energien i min dag og tuner mig ind på min sjæl, afbalancerer min energi og åbner for intuition og glæde.

Chakra Healing musik

Du får fem musiknumre som download.

“Chakra Healing” er et forløb med syv sekvenser, hvor musikken skifter karakter på rejsen op gennem kroppens energicentre.

NummeretAscending” er en live optagelse. Musikken er bygget op som en indre rejse og tonerne er direkte inspireret af energien hos tilhørerne, som oplever en afbalancering og åbning til indre ro og spirituel kontakt.

Du kan bruge musikken til meditation og fokusere på de enkelte energipunkter undervejs, eller du kan lytte til den afslappende og healende lyd uden et specielt fokus.

Musikken vil oplade og rense dig, uanset hvordan du bruger den.

Musikken på Deep Inner Tones of the Soul med Torben Nielsen vil oplade og rense dig og virkningen er kraftfuld og samtidig blid og behagelig.

Numre på cd´en:

1. Beginning To See 2:22
2. Chakra Healing 20:02
3. Deep  Inner Tones 4:30
4. Ascending 20:00
5. Peace 3:27

Du får musikken digitalt som mp3 filer, som du kan downloade og høre på din foretrukne afspiller. Du kan også lytte til musikken direkte fra download siden. 

Pris 87,50 kr. 

Hør uddrag: Heart Chakra

med Torben Nielsen | Deep Inner Tones of the Soul

Chakra healing gennem de 7 grundtoner

Nummeret Chakra Healing er et forløb med syv sekvenser, hvor musikken skifter karakter på rejsen gennem kroppens energicentre, startende ved halebenet med tonen C og sluttende ved toppen af hovedet med tonen H.

Du kan bruge musikken til meditation og fokusere på de enkelte energipunkter undervejs, eller du kan lytte til den afslappende og healende lyd uden et specielt fokus.

Musikken på Deep Inner Tones of the Soul vil oplade og rense dig, uanset hvordan du bruger den.

Nummeret Ascending er en live optagelse fra en koncert. Musikken er bygget op som en indre rejse og tonerne er direkte inspireret af energien hos tilhørerne, som oplever en afbalancering og åbning til indre ro og spirituel kontakt.

Jeg lytter til de smukke, healende og afbalancerende toner på Deep Inner Tones of the Soul til min morgen-yoga. Musikken sætter energien i min dag og tuner mig ind på min sjæl, afbalancerer min energi og åbner for intuition og glæde.

Du får adgang til de 5 numre som download straks efter køb.

Hør uddrag: Pineal Chakra

med Torben Nielsen | Deep Inner Tones of the Soul

Musiker Torben NielsenOm musikeren

Torben Nielsen er en erfaren musiker. Han har fordybet sig i musik som sanger, keyboardspiller og saxofonist siden 1979.

Torben er den ene halvdel af SHINING PEOPLE. 

Torbens kombination af spirituel åbenhed og musisk erfaring skaber en unik lyd og et stærkt energifelt til meditation og healing.

Sådan fungerer musik til download

Når du køber musikken her i shoppen får du straks adgang til at DOWNLOADE de 5 numre. Du kan downloade numrene til din computer eller direkte på din mobil.

Du kan også streame musikken direkte fra den side, du får adgang til ved køb. Siden ser sådan her ud:

Download af musik
Download af musiknummer