Handelsbetingelser

Handelsbetingelser og abonnementsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af:
SHINING PEOPLE
Nørregade 10
8543 Hornslet
Danmark

Tlf. 4143 2001
CVR nr. DK27355188

Kontakt os på joyann@shiningpeople.dk eller mobil 41432001.

Produkterne bliver leveret på en af disse måder:

1. Digitalt via e-mail med oplysning om, hvor du kan se og downloade dit produkt
2. Som fysiske kurser eller arrangementer, hvor du betaler for deltagelse på arrangementet
3. Som fysiske produkter, som leveres med med en valgfri transportør.

Produkter kan betales med Dankort, Visa, Mastercard og Mobilepay.
Alle priser er i danske kroner (DKK) inkl. moms. Der lægges ikke gebyrer på din betaling.

Levering og returret

Fysiske produkter købt i webshoppen sendes med en transportør (DAO, GLS, PostNord eller anden)  senest 5 hverdage efter bestillingen. Du vælger den ønskede transportør ved kassen, når du bestiller dine varer. Ved køb af fysiske produkter trækker vi først beløbet på dit kort, når varen afsendes fra os. Betaling for fysiske kurser trækkes ved tilmelding til kurset. Levering sker som oftest i løbet af få minutter for digitale produkter og kurser.

Der er 14 dages returret på fysiske produkter, købt i webshoppen. Hvis du fortryder dit køb skal du kontakte os inden 14 dage på joyann@shiningpeople.dk og derefter har du yderligere 14 dage til at sende varen retur. Du vil få alle de penge tilbage, som du har betalt for varen, inklusive forsendelsesomkostninger, hvis du har købt fysiske produkter.

JULEGAVER købt mellem 15 november og 23. december kan byttes/returneres til og med 7. januar. 

Der er 2 års reklamationsret på fysiske produkter.

Ved køb af fysiske kurser og workshops kan du op til 14 dage før kursets start annullere dit køb mod et administrationsgebyr på 200,00 kr. Herefter ydes ingen refusion. Der kan i nogle tilfælde laves en aftale om, at indbetalte beløb bruges på deltagelse på et kommende kursus indenfor 1 år fra den oprindelige kursusdag. (Hvis vi laver sådan en aftale, kan du ikke længere få refusion).

Der er ingen returret på digitale produkter.

Abonnementer

Betingelser for abonnement
For abonnementer gælder at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode. Kvittering for hver abonnementsbetaling tilsendes per email.

Du modtager en email med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet.

Opsigelse af abonnement
Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at skrive til shop@joyannnielsen.dk  eller ved at logge ind på din konto på https://shiningpeople.dk/min-konto/ og selv stoppe abonnementet. Opsigelsen er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere og dine kortoplysninger slettes fra vores database.

Allerede udsendte fakturaer skal dog stadig betales, når du opsiger dit abonnement.

Kundens forpligtelser
Det påhviler kunden selv at holde SHINING PEOPLE løbende informeret om kontaktinformation til brug ved fakturering, opdatering eller generel henvendelse vedrørende abonnementet. Hvis trækning på kortet ikke kan gennemføres på grund af forkerte kortoplysninger ophører abonnementet automatisk.

Forny kortoplysninger
Hvis du vil forny dit kortnummer, skal du opsige dit abonnement og tegne et nyt.

Rettigheder

Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører SHINING PEOPLE. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Det er ikke tilladt at kopiere tekster fra hjemmesiden, fra blogindlæg eller fra produkter/købt materiale. Ved brud på ophavsretten vil sagen overdrages til jurist, som du kan forvente at høre fra med henvisning til gældende lov om ophavsret. Hvis du kopierer eller anvender billeder fra web uden samtykke, overskrider du fotografens ophavsret, og du kan forvente at få rettet henvendelse herom.

Ved køb af online kurser og produkter opnås licens til at benytte det købte produkt inden for én husstand. Online kurser og produkter må ikke i nogen form videredistribueres til andre eller bruges i undervisningsøjemed.

Data og spam politik

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev opbevares dine informationer sikkert online i systemet Simplero, som håndterer oplysninger om, hvem der er tilmeldt min nyhedsbrev liste. Dette gør det let for mig at sende nyhedsbreve til de email adresser, som er tilmeldt, og det betyder også, at så snart du afmelder dig nyhedsbrevet slettes dine oplysninger, så du ikke længere modtager nyhedsbrevet.

Jeg sender dig aldrig mails fra en liste, som du ikke selv har skrevet dig op på, og du kan selv framelde dig nyhedsbrevet via linket, som findes i bunden af alle email nyhedsbreve.

Når du køber et online produkt foregår det via webshoppen på min hjemmeside. Her gemmes de oplysninger, som du har givet i forbindelse med dit køb,  og der er kun adgang via det kodeord, som du får tilsendt til din SHINING PEOPLE konto.

Den email, som du har brugt i forbindelse med køb af online produkter, bruges bl.a. til at sende dig vigtige opdatering om kurset. Vær opmærksom på, at såfremt du frasiger dig at modtage disse, så er det på eget ansvar. Alle e-mails fra os har et link i bunden, hvor du kan afmelde dig det, du ikke længere ønsker information om.

Du kan til hver en tid logge ind i din SHINING PEOPLE konto og se, hvilke oplysninger du har oplyst i forbindelse med køb. Jeg opbevarer ikke andre informationer, end dem, som du har oplyst, og du kan altid logge ind og se og rette i de data, du har oplyst mig.

Jeg sender dig aldrig emails fra en liste, som du ikke selv har skrevet dig op på.

Når du betaler for et online produkt sendes dine betalingsoplysninger altid krypteret. Det betyder, at jeg ikke har adgang til dine kortoplysninger.