Det er august, sommeren er på sit højeste.

Jeg vågner til lyden af regnen, som trommer mod teltdugen. Vi ligger trygt og tørt i det store telt, og det har regnet virkelig meget hele natten.

En hyggelig lyd, som minder om spejder sommerlejre og utallige teltture med børnene.

Samtidig sniger der sig en underlig fornemmelse ind, fra en fremtidsvision hvor kraftig regn er blevet hverdag. Måske noget fra en film, men som er ved at føles som virkelighed.

Vi må nok vænne os til helt nye tilstande i denne overgangstid, hvor Moder Jord siger fra overfor menneskenes ubevidste forbrug af hendes ressourcer og vedvarende forurening af vores relativt lille mængde luft.

Glamping i haven

Uanset vejret, så har vi en skøn sommer med Glamping i haven. Det med at sove udendørs er blevet hverdag, og vi nyder det i fulde drag. Vel vidende, at vi nok er nødt til at rykke indendørs igen, når efteråret sætter ind.

Jeg håber, at du har fundet gode måder at nyde din sommer. At du tager lyset ind igennem din hud, at du trækker vejret dybt i frisk luft, at du nyder elementerne, både ild og vand, luft og jord, og de æteriske indstrømninger af kosmisk lys.

Torben og jeg går og forbereder vores chakra manifestations challenge. Vi samler energi og kraft i naturen, og fokuserer på at kanalisere en transformerende proces.

Torben fordyber sig i forskellige lyde, som kan jeg høre herfra hvor jeg sidder og skriver. På challengen vil han bruge krystal syngeskålene og sin stemme til at sprede healende energier til vores chakraer.

Jeg er i gang med at samle de bedste yogaøvelser, som styrker hvert af vores energicentre – hvert af vores bevidsthedsniveauer. Fra rodchakraets overlevelse og jordforbindelse, hele vejen op til kronechakraets spirituelle bevidsthed.

Manifestation gennem chakra clearing

Når vi arbejder på at manifestere en positiv forandring i livet, kan det ind imellem gå lidt trægt. Måske får vi noget lidt andet, end vi egentlig ønskede os.

Eller vi opgiver undervejs, fordi der kommer modstand, tvivl eller frygt op.

Mange oplever, at det kan være svært helt at se eller mærke, hvad man egentlig ønsker sig.

Eller man er bange for at udsende et dybere ønske, for det bliver jo alligevel aldrig til noget (erfaringsmæssigt).

Kender du det?

Modstand i manifestationsprocessen skyldes sandsynligvis energiblokeringer i dit chakrasystem. Det er ikke bare tanker, som stopper dig – det er din ENERGI, som ikke er klar og tydelig.

Vi har udviklet en proces, som tager dig på en rejse gennem dit energisystem – dine chakraer.

Hensigten med processen er at give dig en OPLEVELSE af hvert af dine chakraer, så du kan arbejde videre derfra med at cleare, heale og slippe gamle mønstre.

Du kommer du på en rejse gennem dit energisystem – dine chakraer.

Vi holder den online 7 dages manifestations proces en eller to gange om året. Følg med via nyhedsbrevet.

Du kan bruge vores to online processer til at skabe flow i dine chakraer – og dermed åbne for manifestations flow:

ChakraFlow – 7b enkle yogaserier til krop og energi og

Krystaltoner – lydhealing for de syv chakraer