Vi står allesammen – igen – midt i en større energihvirvel i denne uge. Hvis du går og føler dig lidt mere sårbar, eller dit nervesystem blafrer som bladene i efterårsblæsten, kan du kigge mod den mørke nattehimmel og finde en slags forklaring.

På lørdag d. 14. oktober er det nymåne, hvor månen er sort og natten er ekstra mørk. Samtidig får vi solformørkelse, hvor månen står lige mellem jorden og solen.

Hvis du er på det rigtige sted på planeten, vil solens lys vil kunne ses som en ring af ild omkring den mørke måne.

Den totale formørkelse kan dog ikke kan ses fra Danmark. Måske vi får lidt af det at se.

Du finder et enkelt nymåne ritual, som kan bruges ved alle nymåner året rundt, nederst i indlægget. 

Solformørkelse "Ring of fire"

Uanset hvor vi er, kan energien mærkes.

Det har været i gang hele ugen. I mit følsomme nervesystem mærker jeg en konstant sitren, og behovet for ro og tid til integration er stort. (Naturen er min store healer her).

Hvis ting er “oppe” i dit liv lige nu med ekstra kraft, er det helt perfekt.

Denne formørkelse er en forening af lys og mørke, og vil trække ubevidste skyggesider frem i lyset. Så vi kan møde dem med kærlighed, omfavne det, vi har skubbet væk engang, sætte os selv fri.

(Her er jeg sammen med Rudolph, i gang med at VÆRE i vores “nye” hus).

Joyann og Rudolph

Joyann og Rudolph tager en pause

Sådan kan du bruge nymåne energien

I tider med kraftig energiindstrømning bliver vi kaldet til at “skifte gear”.

Nymånen kalder os til at give slip på det gamle, så vi kan træde endnu et skridt frem, ind i vores sjæls lys. Den kalder os til at VÆRE den, vi i virkeligheden er, i praksis, i vores liv.

Verden har i den grad brug for os, som tør stå i vores lys. Som tør åbne hjertet, tale sandheden, rumme forskelligheden, skabe skønhed og vælge taknemmelighed.

Her hos os mærker vi en DYB taknemmelighed for det mirakel, som er i gang med at udfolde sig i vores liv. Vi er blevet vist en vej videre, til et hus – et sted – hvor livet kan udfolde sig på nye måder.

Der har virkelig været brug for de små pauser til reflektion, integration og balance i krop og energi, ind imellem ejendomsmæglere, fotografer, økonomiske transaktioner og store, konkrete byggeudfordringer, som skal planlægges.

Vi GLÆDER os over at være i gang. Vi ser frem til et mindre hus og et uderum (en jurt, tænker vi) til endnu mere naturmagi, ritualer, spirituelt fællesskab, musik og healing. Oppe i huset ved Djurslands nordkyst, med mose og å i baghaven.

Åen set fra broen

Enkelt nymåne ritual

Her er en guide til et skønt og enkelt nymåne ritual, hvor du giver slip, så du kan modtage dig selv på ny.

Du kan bruge ritualet hver måned, til nymåne, og det kan være en fantastisk måde at holde bevidsthed på din proces og øge dit flow igennem forandringerne.

Nymåne ritual stemning

green_heart Start med at skabe ro omkring dig, tænd et lys, lav lidt yoga, find ind til dig selv her og nu.

green_heart Mærk ind til de tre ting, som gav dig mest glæde i de foregående uger. Hvad er du taknemmelig for?

Skriv det ned.

green_heart Mærk ind til tre ting, som du ønsker at opleve i dit liv i de kommende uger. Oplevelser, følelser, stemninger, positive forandringer.

Skriv det ned.

green_heart Forestil dig nu, at dine ønsker allerede er en del af din virkelighed. Et ønske ad gangen giver du dig selv lov til at se det for dig, mærke hvordan det føles, når det er manifesteret. Sæt gerne smag, duft, følelse og lyd på din vision.

Som om det allerede er sket.

green_heart Gå nu igennem dine ønsker, et ad gangen, og skriv en konkret ting ned, som du kan gøre for at komme nærmere til, at det rent faktisk sker.

green_heart Slut af med at sidde i stille meditation, hvor du giver slip på dine ønsker og sender dem ud i det uendelige energihav af muligheder. Send det afsted med taknemmelighed. Påkald Moder Jord, den smukke måne og den strålende sol. Påkald dine spirituelle vejledere.

green_heartDette eller noget endnu bedre sker, tak green_heart