Vi bliver udfordret fra mange sider.

Medierne fortæller som sædvanlig historier om knaphed, krise og diverse trusler udefra.

Det kan virkelig anbefales at skrue sit nyhedsindtag ned til et minimum, hvis man tror på, at tanker og ord skaber resultater i vores fysiske verden.

Verden har brug for, at vi udvikler nye måder at være her på. Friske måder at være sammen på. Vi er på vej til at finde ind til nye værdier, som handler om noget helt andet end kamp, krig, magt og adskillelse.

Vi skaber det nye – sammen – dag for dag. Ved at vælge, hvad vi vil tænke, hvordan vi vil handle og hvor vi fokuserer vores energi. 

Energierne lige nu – september 2022

Energierne i den næste tid kalder os indad. Årshjulet går mod efterår, og næste fredag passerer vi efterårsjævndøgn.

Astrologisk er vi i en bølge af retrograd, der hvor planeterne tilsyneladende bevæger sig baglæns. Det betyder ofte, at tingene går lidt langsommere end de plejer.

Retrograd energier opfordrer os til at mærke mere efter, lytte indad og måske ændre kurs. Prøve nye veje, ændre vaner, tune ind på hvor du inderst inde ønsker at komme hen, hvad du virkelig føler, at du er her for at bidrage med.

Brombær fra skoven

Tag vare på dig selv

Der er fart på energierne, og vi skal huske pauserne, de små opladende stunder. Jeg tager selv gerne tid om morgenen, går ud en tur, i haven, over markerne eller i skoven.

I dag plukkede jeg lige en ekstra bøtte brombær til fryseren.

Det giver mening for mig, at mærke naturen, at høste de gaver, der findes derude, at starte dagen med taknemmelighed og ro.

Naturen hjælper dig med at holde din energien klar. Har du haft en udfordrende dag, så vil bare 20 minutter ude i den friske luft gøre underværker. Eller har du – som jeg selv ofte gør det – siddet for længe ved en skærm, så er det bare med at komme UDENFOR.

Den hurtigste måde at komme “hjem igen” på efter indendørs arbejde er at røre direkte ved jorden – eller noget med jordkontakt – med din bare hud. Altså, af med sko og strømper. Eller sæt hænderne mod en sten, et træ, græsset, eller selv betonfliser vil aflade og jordforbinde dig.

Det er så vigtigt at passe på os selv, når vi skal skabe nye visioner, gøre gode ting i vores verden eller bare holde en positiv energi.

Dine gode energier vil sprede sig som ringe i vandet.

Og det er der VIRKELIG brug for!