Hvis du var med på vores Chakra Manifestations Challenge i august 2023, har du nok hørt os snakke om et hus, vi kiggede på i den uge, vi lavede chakra processen med jer.

Uanset hvad – så får du hele historien lige her

Kort fortalt er vi gået fra en lidt utydelig ide om, at vi på et tidspunkt gerne vil bo i et mindre hus i nærheden af havet. Til at have købt et ældre hus med næsten 4000m2 jord og med en mose for enden af haven. 

Det hele startede egentlig da jeg (Joyann) var på første møde på et shamanistisk årsforløb på Eagleroad, som jeg har tilmeldt mig lidt spontant, efter en stærk indskydelse fra “nogen” (mine spirituelle vejledere). Det var weekenden inden vores manifestations challenge, altså midt i august 23.

Snegl

Mit møde med Snegl

På en trommerejse, hvor vi skulle søge kontakt med vores kraftdyr og åndehjælpere, mødte jeg en snegl. Snegl beder os om at sætte farten ned, og sneglen bærer sit hus på ryggen. Snegle er også meget afhængige af vand for at overleve.

Først var jeg lidt undrende overfor sneglens budskab, men jeg lyttede og mærkede ind til, hvor jeg måske trængte til at sætte tempoet ned og mærke mere efter.

Desuden ELSKER jeg havet og alt med vand, og det samme gør Torben. Et savn her på vores nuværende landlige matrikel.

Åen

På dag to med chakra manifestations challengen var vi på sanketur på det østlige Djursland. Inspireret af sneglen tog vi os tid til bare at hygge os og køre rundt.

På vej hjemad fik vi en indskydelse til liiige at kigge, hvad der egentlig var til salg i området. Der var et hus nord for Ebeltoft, som så spændende ud.

Tirsdag kørte vi forbi dette hus, området var skønt, men huset var tydeligvis ikke noget for os.

Så vi gav slip.

Men ideen var spiret og blev ved med at kalde, så vi tjekkede igen boliger til salg, nu på hele Djursland og til en pris, vi kunne betale kontant. Der er ikke mange, men et sted nær “vores” badestrand på Nordkysten tiltrak sig opmærksomheden. Mægleren beskrev det som et hus til nedrivning med en meget skøn beliggenhed ved mose og å.

Vi fik en aftale om at se stedet lørdag, dagen efter sidste manifestations challenge dag.

Lørdag formiddag regnede det, så vi medbragte gummistøvler. Da vi ankom lidt før aftalt tid ØSEDE det ned. Vi gik rundt i regnen imellem brændenælderne på grunden og mærkede ind.

Der var magisk, kraftfuldt og vildt.

Kæmpe hyld, hassel og birk og en række høje popler.

Og haven var FULD af snegle, både små snegle med hus og kæmpe vinbjergsnegle.

Et tegn?? 

Huset ved mosen

Huset så bedre ud end forventet, og til prisen kunne vi ikke forvente så meget. Vi blev overstrømmet med SÅ meget energi og fyldt af konkrete ideer omkring huset. Det var temmelig vildt.

Og ret overvældende.

Hele tanken om at skulle slippe det store, skønne hjem med kursuslokale, vi har bygget op igennem så mange år her i Halling. Og ikke mindst tanken om at skulle starte forfra med at sætte hus i stand.

Ideen med at købe et billigt hus er at få en bolig uden gæld, hvor vi kan bo trygt uden en kæmpe pensionsopsparing. Og at bo et sted med mere vild natur, tæt på hav og skov.

Men vi gav slip igen. Meddelte mægleren at det ikke var noget, vi ville gå videre med.

Joyann i regn

Tre uger senere

Der gik tre uger, hvor vi var fuldt optagede af at skabe de to nye online forløb: ChakraFlow Yoga og Krystaltoner. Vi snakkede ikke en eneste gang om huset i mosen.

Jeg havde et par trommerejser i de uger, hvor jeg kom dybere med sneglens hjælp, det handler om at give slip og være mere i ro, med tid til naturen, tid til healing, tid til et dybere arbejde med ritualer, naturenergier og ceremonier.

Har du også tænkt på det igen, Torben??

Forrige lørdag, altså for mindre end to uger siden, kom Torben og jeg til at snakke om mosen igen. Vi havde begge to haft tanker om det, indenfor et par dage.

Endnu et tegn – og kørte derop igen samme dag, for lige at se stedet igen (der bor ikke nogen i huset), og for at gå en tur på den 5 km lange vandrerute, som går lige forbi matriklen og rundt ved mose, å og skov.

Vi mærkede energien på stedet igen, mærkede kaldet, men nu med mere vished og ro. Processen havde arbejdet i os imens vi lavede andre ting, og på magisk vis var vi bare helt enige om at der var noget, som ville fortælle os noget vigtigt.

Vi satser og tager inspireret handling

I ugen efter fik vi impulsen til at byde på huset. Vi mærkede en sum, som lå et godt stykke under udbudsprisen, og vi indsendte vores bud. Et par dage efter meldte mægleren tilbage at et andet par havde budt samme sum, men de kunne alligevel ikke skaffe pengene.

Endnu et tegn. Præcis samme beløb, som sælger allerede havde godkendt. Wow. Tak.

I mandags skrev vi under på købskontrakten.

Vildt. Det føles helt rigtigt, og samtidig meget uvirkeligt.

Der kommer til at gå noget tid, før vi kan flytte sådan rigtigt. For der er nok lige nogle ting, som skal fikses deroppe først (!!!). Huset skal IKKE rives ned (det er faktisk fint på mange måder), men der skal bygges om.

Et nyt eventyr er godt begyndt

Måske vi flytter derop i 2024. Det må vi se.

Det er som at træde ind i et eventyr.

Vi følger vejen, skridt for skridt, og der vil helt sikkert både være trolde og hekse, bjerge som skal bestiges og andre større udfordringer undervejs.

Men vi ved, at vi kan. Og vi føler os SÅ guidede på denne nye rejse.

/Joyann