Når du modtager din mala fra SHINING PEOPLE er den renset og indkodet med den overordnede intention, som stenene understøtter.

Har du købt en mala kæde andre steder, kan du starte med at rense energetisk stress fra transport og fra de mennesker, som har været i kontakt med kæden. Rens krystallerne med røgelse, læg den på tør jord nogle timer eller i solen i max 1 time. Se længere nede i indlægget for flere tips.

Ritual til aktivering og indvielse af din mala

Du aktiverer og indvier din mala, så det begynder at arbejde lige præcis for dig, med et enkelt ritual:

Find et roligt sted. Hvis du har et alter i dit hjem, vil det være et godt sted. Du kan også tage kæden med ud i naturen, hvis det er der, du finder din indre ro og centrering.

Sæt dig med din mala i hænderne, som du holder foran hjertet. Visualiser eller mærk den intention, du har med denne særlige kæde med 108 krystaller.

Hvad ønsker du hjælp til? Hvordan ser du dit liv være, når du har nået dit mål, når din intention er manifesteret?

Sid nogle minutter med smykket imens du ser/mærker klart, gyldent eller hvidt lys strømme ned og ind i stenene i din mala kæde.

Krystallerne i kæden lytter til din intention og optager energien. Det er klar til, at du kan bruge det som dit spirituelle redskab til healing, klarhed, lys og kærlighed.

Det vil være fint, hvis du bærer din mala enten om halsen, om håndleddet eller i en lomme dagligt i 1-2 uger, så det har tid til at forbinde sig med din energi og sætte healingen i gang på et dybt plan.

Sådan renser og clearer du din mala kæde

Krystaller og sten optager energi fra omgivelserne. Derfor skal de renses og cleares jævnligt, så de bliver ved med at være i super form.

Du kan også med fordel forny din intention og oplade din mala, når du føler at der er brug for det. Det kunne for eksempel være ved nymåne, hvor vi starter en ny cyklus.

Brug et af de her ritualer:

  • Læg kæden på den tørre jord ved en sund plante i dit hjem, lad den ligge et døgn.
  • Læg kæden et beskyttet sted i naturen eller i din have, så det bliver renset af Moder Jord. Lad det gerne ligge 12-24 timer hvis vejret tillader det.
  • Læg din mala i solen i max en time, det vil rense og cleare energien. (nogle sten tåler ikke lys, derfor kun kort tid i solen).
  • Læg din mala under fuldmånens lys og lad månens magi oplade stenene. Det kan være udendørs eller i en vindueskarm.
  • Tænd en salvie stick eller et stykke Palo Santo træ og lad røgen rense stenene imens du forestiller dig, at alle urenheder forsvinder og transformeres.
  • Læg din mala på et stykke Selenit krystal i mindst 4 timer. Selenit er en super rensende krystal, som ikke er særlig kostbar at anskaffe.
  • Hold kæden under rindende vand – eller rens den ved en kilde – imens du forestiller dig, at vandet skyller alle urenheder væk. Hold kvasten fri af vandet.