Måske har du det ligesom mig.

Jeg er en af dem, som altid har haft krystaller i mit hjem. De dukkede bare op, og jeg kan huske hvor og hvornår jeg fik hver eneste af dem.

Lidt som nære venner, som altid er der for mig.

Kender du det? 

Da jeg opdagede krystaller – for mange år siden – mærkede jeg ganske enkelt, at en bestemt krystal gerne ville med mig hjem. Og jeg lyttede.

Efterhånden har jeg også læst og studeret en del om krystallernes energi og fysiske sammensætning, så jeg kan videregive denne viden i min smykkeshop og på mala kurserne.

Men egentlig er det nok bare at MÆRKE de smukke krystaller – fornemme deres lysende, klare og transformerende energi, tage fat i den krystal, som kalder og holde den tæt ved kroppen.

Det er nok derfor, jeg er så vild med at bære krystaller som smykker og mala kæder. Det forener den healende virkning og de utrolig smukke farver og former.

Aventurin tårn

Derfor har vi ekstra brug for krystallerne i denne tid

Verden er i hastig forandring, og vi mærker det alle sammen. Vi kan enten forandre os MED energien, eller vi kan gøre modstand og forsøge at holde fast i det, vi kender.

Krystallerne hjælper os med TRANSFORMATION. De er født af Moder Jord, gennem store forandringsfaser, hvor ild og tryk har ændret jorden og presset materialet sammen, så krystaller er dannet.

Det er derfor, de er så fantastiske til at støtte forandringsprocesser. Krystaller hjælper med at harmonisere og hæve vores vibration, vores energi, så vi kan slippe det, der holder os bundet i fortiden.

Krystallerne er med til at give fødsel til den mere kærlige, bevidste og harmoniske verden, som vi er i gang med at skabe. Sammen. De hjælper os, så vi kan holde energien oppe i de perioder, hvor det ser håbløst ud, hvor frygt, tvivl og modløshed vokser, hvor det er svært at se lyset midt i det tilsyneladende kaos.

Labradorit krystal og angelit mala

Brug din bevidste opmærksomhed

Det eneste, du behøver gøre, for at aktivere dine krystaller, er at kontakte dem med din bevidste opmærksomhed.

Hold din krystal eller dit smykke med krystaller i hænderne. Send din intention ind til krystallen, fortæl den, hvad du ønsker at den skal hjælpe dig med. Mærk at dit ønske bliver modtaget.

Få inspiration til at rense dine krystaller her: https://shiningpeople.dk/saadan-renser-og-oplader-du-dine-krystaller-ved-fuldmaane/

Du kan læse mere om mala kæder her: https://shiningpeople.dk/hvad-er-en-mala-meditationskaede/

Skab et magisk redskab til sjælssupport

Jeg holder kurser, hvor du skaber din egen, personlige mala kæde. Kurset hedder Skab dit eget magiske redskab til sjælssupport – og det er meget mere end et kreativt smykkekursus.

Kurset er en proces,  hvor du åbner din intuitive kanal til indre vejledning og bliver bevidst om de farver og krystaller, som bedst støtter din transformationsproces – og du skaber en unik malakæde med 108 perler af de sten, som kalder på dig.

Læs mere om mala kurser her

Mala kursus billede