Jeg kan mærke, at det er tid til at gå lidt dybere med min forbindelse til den stille visdom, som er i naturen. Moder Jord taler til os hele tiden, det er bare et spørgsmål om at stille ind og lytte, hvis vi vil have del i visdommen.

Min have er ret stor, 3500 m2, og den har både vilde områder med træer og “ukrudt” og dyrkede arealer, hvor vi holder det relativt luget og passet. Den er perfekt sted til at lytte til visdom og modtage energi, healing, beskeder, hvad det nu er, der kommer.

Aktiv lytten til Moder Jord

Jeg stiller ind på Moder Jord og havens magi med en en form for aktiv lytten hvor jeg vælger et sted i naturen, tuner ind og stiller et spørgsmål.

Når jeg er klar og føler mig rolig, forbundet med Moder Jord og nærværende lader jeg mine fødder og mit hjerte lede vejen hen til et sted, hvor der er en besked, en hvisken, et budskab.

Besked fra Moder Jord - Nye Begyndelser

Dagens besked fra Moder Jord

Det store birketræ i baghaven kalder på mig, og det bliver mit meditation og jordforbindelses sted som udgangspunkt for min lytten.

Lige siden jeg kom til haven for første gang – for 20 år siden – har dette træ været et særligt sted for mig. Det er her, jeg fanger solen de første forårsdage og det er her, jeg høster de lækre efterårshindbær.

Besked fra Moder Jord - Nye Begyndelser

Jeg tager den tid, der skal til før jeg føler mig centreret. Bare tæer, dybe vejrtrækninger, pande og hænder på stammen, jeg bringer mig selv til stede ved at mærke mine sanser. Lytter til fuglene og vinden i træerne. Dufter den kraftige duft af jord, træ og blomster efter regnen. Mærker mine fødder mod jorden.

Når jeg føler mig klar, begynder jeg bare at gå. Energien fører mig rundt om hindbærbuskene og forbi de høje pil, gennem skoven af små bævreasp, lige hen til det østlige hjørne af haven.

Budskabet fra Englen i Øst

Jeg hører og mærker beskeden, blød og klar.

“Nye Begyndelser
Centrer dig selv – kom til stede
Omgivet af lys
Tag det næste skridt
Smilende
Tryg”
Englen i Øst

Det giver mening, tak

Denne hvisken giver fuldstændig mening for mig, lige i denne tid.

I løbet af sommeren har jeg taget en dyb beslutning om at gå ud af en ny vej. Eller faktisk er det en gammel vej, som jeg nu er kommet tilbage til, men på et nyt sted.

Det betyder at jeg har valgt at sige nej tak til indtægt og økonomisk tryghed, hvis det betyder at jeg skal tvinge mig selv til at arbejde med ting, som jeg ikke længere finder glæde ved.

Det er en vej, som ligger mig dybt på sinde, og som jeg er virkelig, virkelig glad for at være tilbage på. Samtidig er det en proces, som tager tid, og hvor jeg må tage et skridt ad gangen, og hele tiden vælge at lytte, vælge tilliden til, at de visioner og ideer jeg har også kan bære frugt.

Tak til den store, lysende engel som står så fint og passer på os i øst.