ChakraFlow yoga banner

ChakraFlow yoga

Syv enkle yogaserier til krop og energi

Kontakt din indre energi og skab balance i kroppen

Velkommen til ChakraFlow Yoga, en dybdegående rejse, hvor du skaber balance i din lysende regnbuekrop – de syv primære chakraer.  

På dette online kursus vil du udforske og genoprette harmonien mellem krop, sind og sjæl.

For hvert chakra får du en unik yogaserie designet til at skabe balance og aktivere energien, så du kan målrettet sætte fokus på det område i din krop, energi og overbevisninger, som er “oppe” i dit liv.

Uanset om du ønsker at skabe bedre jordforbindelse, øge livsglæde og flow, styrke din handlekraft, finde kærligheden, forbedre din kommunikation, øge din mentale klarhed eller åbne din spirituelle forbindelse, har ChakraFlow det perfekte yogasæt til dig.

Yoga med nærvær – for krop og energi

Gennem Joyann´s rolige og nærværende guidning vil du løse op for blokeringer, finde indre ro og forbindelse, samt opnå en dybere forståelse af dig selv og din krop.

Yogaserierne er designet, så alle kan være med, og tempoet er stille og roligt, med fokus på nærvær og omsorg i processen, Joyann giver forslag til hvordan du kan justere de lidt mere udfordrende øvelser, så det passer til din krop.

ChakraFlow yoga er en holistisk tilgang, der arbejder på både krop og energi. Du får omhyggeligt sammensatte øvelser, der ikke kun styrker det relevante chakraområde i kroppen, men også åbner og justerer energiflowet i chakraet.

Tag imod invitationen til at lade din indre energi strømme frit. Oplev hvordan ChakraFlow Yoga bringer mere harmoni, styrke og glæde til dit liv. ChakraFlow Yoga er skabt for at du kan opdage, udforske og omfavne dit fulde potentiale.

Gør dig klar til at føle dig forbundet med hele din krop, tænde dit indre lys og transformere din hverdag med ChakraFlow yogaserierne.

Pris for alle 7 chakraFlow yogaserier: 780 kr. Intropris: 624 kr. 

Joyann deler ChakraFlow yoga

Kom i gang med ChakraFlow yoga med det samme

Du kan komme i gang med afbalancerende og energiåbnende CHAKRA YOGA med det samme. Yogaserierne er sammensat, så ALLE kan være med – ingen forudsætninger er nødvendige, og jeg guider dig stille og roligt igennem hver øvelse.

Du vil blive guidet omkring betydningen af hvert af de syv chakraer, så du kan vælge, hvilke af de syv ChakraFlow yogaserier, du med fordel kan arbejde med.

Sådan foregår det i praksis

Din investering på kun 780 kr. intropris 624 kr. giver dig adgang til 7 overskuelige 35-40 minutters Chakra Yoga videoer.

Første del af hver video er blid opvarmning, så hele kroppen er klar til at fokusere indsatsen på det valgte chakra. Hvis du har mindre tid til rådighed, kan vælge at springe opvarmningen over og fokusere på chakraøvelserne, som varer 20-25 minutter, afsluttet med afspænding.

Ved tilmelding får du straks adgang til materialet inde i vores online univers: Stå i Din Unikke Spiritualitet.

Du kan vælge se alle materialer i kurset på en app på telefonen, så du altid har let og overskuelig adgang til kurset. Du kan også downloade materialet og nyde friheden ved at praktisere uden behov for internetforbindelse.

Du får evig adgang, inklusive fremtidige opdateringer og tilføjelser til de aktuelle chakra yoga videoer, alt sammen inde i ChakraFlow Yoga kurset.

 

Se ChakraFlow yoga videoerne i vores app

Træd ind på en forvandlende rejse mod balance og dybere selvforståelse.

Lige nu INTROPRIS 624 kr. – du sparer 20%.

Gå ikke glip af denne mulighed – kom i gang med ChakraFlow Yoga og oplev transformationen i din krop, sind og sjæl.