Chakra manifestations rejse

Joyann og Torben manifestations challenge

Frigør din indre energi og tiltræk det, du drømmer om

En 7 trins online energihealings rejse.

Tilmelding til manifestations rejsen er lukket for nu. 

♥ Er du træt af at gå i ring?

♥ Vil du endeligt slippe det, som har holdt dig tilbage?

♥ Er du klar til mere energi, glæde og flow i hverdagen?

Så kom med på denne 7-trins energihealings rejse, hvor du finder og slipper det, som har holdt manifestation af dine ønsker på afstand.

Joyann og Torben

Manifestation gennem dine chakraer

På challengen skal du på en rejse fra ide til virkelighed igennem 7 bevidsthedsniveauer:

Visionens rejse: 

 • Du modtager ideen
 • Du ser den klart
 • Du udtrykker den
 • Du elsker den
 • Du handler på den
 • Du mærker passionen og glæden ved den
 • Du lander den i din fysiske virkelighed
De 7 chakras

Energiblokeringer og manifestation

 • Har du erkendt og arbejdet med, hvordan dine tidligere oplevelser har påvirket dit liv?
 • Bliver historien alligevel ved med at gentage sig, uanset hvor meget du har arbejdet med problematikken?

Det kan være fordi, der stadig sidder aftryk af dine gamle historier i dit chakrasystem.

Manifestation af dine ønsker og drømme bliver lettere, når du renser og balancerer de centrale energicentre i din krop.

Når du mærker ind til og arbejder med dine chakraer, kan du frigøre din indre energi og åbne op for manifestationen af dine drømme.

Hvis du føler dig begrænset eller hindret i at opnå det, du virkelig ønsker i livet, kan der være energiblokeringer i dit chakrasystem, der skal tackles. Disse blokeringer er skabt gennem tidligere oplevelser og følelsesmæssige traumer, der stadig påvirker dig.

Ved at erkende og arbejde med disse blokeringer kan du begynde at rense dit energisystem og skabe plads til at manifestere det, du virkelig ønsker.

Tegn på energiblokering:

 • Du går i stå undervejs og dropper/glemmer drømmen
 • Du skifter mening omkring dit ønske
 • Du nedskalerer din drøm
 • Din vision er uklar, og det er svært at komme videre
 • Du affinder dig med, at dit liv er som det altid har været
Chakra manifestations challenge

Manifestation uden modstand

Når dit chakrasystem er balanceret og fri for blokeringer, åbner du op for en harmonisk og ubesværet strøm af energi gennem din chakraer.

Et åbent energisystem gør det let for dine ideer, ønsker og intentioner at manifestere sig i dit fysiske liv.

Når din indre energi er i harmoni med dine drømme, bliver manifestationen en naturlig og glædesfyldt proces. Du vil opleve, at de ønsker, du har haft i lang tid, begynder at materialisere sig på en mere kraftfuld og effektiv måde.

Opad - spirituel kontakt

Det behøver ikke være svært og tungt

Rejsen gennem chakraerne behøver ikke at være en tung eller besværlig proces. Når du bruger energiredskaber, kan det være en let og glædesfyldt rejse, hvor du gradvist frigør og renser dit energisystem.

Ved at være åben, nysgerrig og villig til at slippe gamle historier og begrænsninger, kan du skabe en positiv forbindelse med hvert chakra.

På den 7 dages manifestations challenge bruger vi yoga, tapping, lydhealing og mantras. Gennem nærvær og opmærksomhed på det, som sker i din krop og dit sind undervejs, kan du opnå dyb forandring og transformation.

Chakra engel

Rejsen gennem chakraerne

Energiclearings rejsen gennem dine chakraer starter ved kronechakraet lørdag d. 19. august. Det er her, ideen eller ønsket fødes.

Violet rose krone chakra

Kronechakraet forbinder dig med det guddommelige og med universel bevidsthed. Her kan du opleve en dyb forbindelse til dit formål og en større mening med livet. Ideer og ønsker, som kommer igennem kronechakraet, vil altid være forbundet med din spirituelle kerne.

Indigo rose pande chakra

Søndag fortsætter rejsen til det sjette chakra, også kendt som det tredje øje, som er centreret om intuition og indsigt. Ved at styrke din evne til at se klart og forstå dybere sammenhænge, kan du navigere i manifestationsprocessen med større visdom.

Turkis rose hals chakra

Det femte chakra handler om kommunikation og sandhed. Ved at udtrykke dig ærligt og autentisk omkring dit ønske eller din drøm, kan du frigøre eventuelle blokeringer i din evne til at udtrykke det, du har på hjerte.

Grøn rose hjerte chakra

Derefter går turen ind til det fjerde chakra, hjertechakraet, som fokuserer på kærlighed og åbenhed. Ved at åbne dit hjerte og forbinde dybere med din indre kerne af lys og med andre mennesker, kan du skabe en kraftfuld energi af kærlighed og medfølelse omkring din manifestation.

Gul rose solar plexus chakra

Videre går du ned til det tredje chakra, der handler om personlig magt og selvværd. Her kan du styrke din selvtillid og tro på dine evner til at manifestere din drøm og tage inspireret handling.

Orange rose hara chakra

Det andet chakra, kaldet hara chakra eller sakralchakra, er forbundet med kreativitet og følelser. Her kan du lade din kreative energi flyde frit og frigøre dig fra gamle følelsesmæssige byrder, som har holdt på din livsglæde.

Rød rose rodchakra

Rejsen slutter fredag d. 25. august ved roden, det første chakra. Her skaber du stabilitet og din drøm får forbindelse til jorden. Ved at rense og balancere dit rodchakra kan du frigøre frygt og usikkerhed, der har holdt dig tilbage fra at leve din drøm ud i den fysiske virkelighed.

Torben og Joyann Nielsen - SHINING PEOPLE

Om Torben og Joyann Nielsen

Vi har gået vejen sammen siden 1994, med en fælles intentionen om at følge hjertet og leve fra sjælen.

Vi prioriterer glæde og samhørighed, nærhed, sundhed og natur. Har begge været optaget af praktisk spiritualitet siden vi var helt unge, og har en perlerække af uddannelser og mange års erfaring bag os indenfor personlig og spirituel udvikling.

Torben er musiker og har værktøjskassen fuld af lydhealing, energiterapi og transformerende redskaber.

Joyann er Kundalini yoga lærer og Feng Shui ekspert, med en klar intuition og fornemmelse for energi. 

Sammen formidler vi dyb transformation med fokus på udfoldelse af dit sjælsformål.