Site icon SHINING PEOPLE

Spirituel udviklingscirkel

Spirituel udviklingscirkel

Spirituel udviklingscirkel

Ingen nye forløb i kalenderen. 

En udviklingscirkel er en proces, hvor du træder ind i et særligt rum med plads til lige netop det, du står i og har brug for at heale i dig selv.

Cirklen er et fællesskab, hvor gruppen følges ad i hele forløbet. Dette skaber tryghed og ro, så du kan heale gamle historier i dit eget tempo og med respekt for dit unikke væsen.

I løbet af processen vil du hele gamle traumer, slippe sten i rygsækken, opleve at  blive mere fri, åbne dit hjerte og komme nærmere i kontakt med dit sjælsformål, – med den, du ER.

Intentionen med cirklen er at vi skaber et space, hvor vi støtter hinanden på rejsen ind til den unikke sjælsenergi, som vi hver især bærer.  Jo mere dit sande selv afdækkes og rummes, jo stærkere vil dit lys skinne og du vil være som en magnet for sand glæde, naturlig kærlighed og dyb mening på din livsrejse.

Torben og Joyann leder processen ud fra intuitiv kontakt med gruppens unikke energi. Indholdet i forløbet er derfor ikke fastlagt fra starten, med vil folde sig ud undervejs.

Vi inviterer dig med på en intuitiv rejse ind i din kerne, med fundament i vores mange års erfaring med spirituelle processer. 

“Fantastisk at være i et fællesskab, hvor jeg kan være mig med al min sårbarhed og styrke.

Hvor vi alle bliver set og mødt mens vi får støtte til hver især at finde vores vej i det vi står i.

Det er præcis det jeg har manglet uden at vide det!”

Mette

Redskaber i processen

Vi har en stor værktøjskasse til spirituelle processer, for eksempel:

  • Guidede meditationer
  • Sharing
  • Lydhealing
  • Yoga
  • Tapping
  • Mantras
  • Skrivning
  • Feng Shui
  • Krystaller
  • Kreative og praktiske ting, som støtter dig på din rejse

Vi tager fat i de redskaber,  som bedst støtter gruppen og hver enkelt deltager på rejsen.

Der er ingen aktuelle udviklingscirkel forløb. Vi opfordrer dig til at tilmelde nyhedsbrevet her nederst på siden, så får du info om nye forløb. 

Intentionen med forløbet er at du

♥ Mærker hvad der holder dig tilbage fra at være mere DIG

♥ Giver slip på det, som er klar til at blive transformeret

♥ Modtager det, som er parat til at folde sig ud indefra

♥ Lander i dig selv, i din krop, i din sjæl

” En uforglemmelig oplevelse og forløb. En absolut fornøjelse, at være i Joyanns og Torbens kærlige og dygtige hænder med musik, toner, yoga, meditationer, tapping, visualisering, ro og nærvær, som flettes sammen i et sjældent smukt patchwork.

De formår at skabe et unikt rum fyldt af tillid og omsorg, hvor man trygt og sikkert kan folde sine allermest sårbare tanker og følelser ud. Jeg er helt ind i hjertet dybt, dybt taknemlig for denne vidunderlige gave og rejse!”

Maria

Exit mobile version